Submit to FacebookSubmit to LinkedIn

Advies / Facial Treatment / Ogen / Harsen / Massage / Electrisch epileren / Huidoneffenhedendoneffenheden verwijderen met de blendmethode / Bruidsarrangement

Persoonlijk Advies

 

Hierbij wordt rekening gehouden met onder andere: voeding, stressfactoren, medicijngebruik, ziekte, beweging.

 

Een treatment op maat is mogelijk vanaf 30 minuten.

 

HUIDVERZORGING: Facial Treatment Comfort 

 

Aan de hand van de wensen die uit het persoonlijk gesprek naar voren komen, wordt de focus voor het treatment bepaald.

Dit kan voor mensen met een droge-, vochtarme-,vette-,oudere-, gevoelige-  of acne huid.

Hierdoor krijgt u een volledig gepersonaliseerd treatment aangeboden.

Dit betekent een combinatie van afgestemde producten, behandeltechnieken met Aveda aroma`s om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren.

Uw zintuigen worden weer wakker bij de heerlijke geuren van aromatische olien!

Ik werk uitsluitend met de producten van AVEDA.

 

HUIDVERBETERING: Facial Treatment TULASARA

Een jonge uitstraling is vandaag de dag een hoog streven.

Een moderne benadering van skincare door gebruik te maken van onze ayurvedische wijsheid samen met geavanceerde wetenschap.

Dit kan voor mensen met een droge-, vochtarme-,vette-,oudere-, gevoelige- of acne huid.

De behandeling wordt aan het huidtype aangepast zodat je huid weer in balans komt.

De producten van TULASARA is een belangrijk onderdeel bij dit treatment en helpen het natuurlijk herstelvermogen van de huid te versnellen.

 

HUIDVERBETERING: TRANSFORMING MASSAGE MASQUE

 

Deze behandeling is de nieuwe ontwikkeling in niet-intensieve, huidvernieuwende behandelingen. Dankzij innovatieve massagetechnieken.

Resultaat van deze behandeling is dat je huid in betere conditie komt, er jonger uit ziet en steviger aanvoelt.

Nog meer klinisch bewezen resultaten:

-verbetering van hydratatie;

-zachter aanvoelen van de huid;

-reductie van droge, fijne lijntjes;

-verbetering van de conditie van de huid;

-verbetring van de doorbloeding van de huid.

 

Dit resultaat kan worden behaald in een kuurbehandeling, door de 5 fase techniek massage, waarbij bindweefselmassage, lymfedrainage, petrisage en effleurage gecombineerd worden met toevoeging van vit-C en transforming masque.

Iedere behandeling duurt 1 uur. Tussenliggende periode 7 tot 10 dagen. Aantal keren 6 tot 8. 

 

HUIDVERBETERING: DUAL EXFOLIATION PEEL FACIAL TREATMENT

 

Deze behandeling is de nieuwe ontwikkeling  in niet-intensieve, huidvernieuwende behandelingen. Dankzij innovatieve technieken combineert deze behandeling Aveda`s natuurlijk afgeleide mechanische en biochemische exfoliatie methodes in een krachtige verzorging die de huid transformeert tot zichtbare verbetering in de huidstructuur, een heldere huid met meer reflexie, een zachtere uitstraling van fijne lijntjes en rimpels en verfijnde poriĆ«n.

In een klinische studie behaalde de Dual Exfoliation Peel betere resultaten dan microdermabrasie en 30%glycol peel gecombineerd.

Ondergaan van agressieve peelings en chirurgische ingrepen om de gevolgen van ouderdom te verminderen zijn bij deze techniek overbodig.

De wetenschap heeft bewezen dat beschadiging van de huid roodhuid, of inflammatie veroorzaakt, wat de huid op termijn juist extra zal verouderen.

Aveda heeft nu een natuurlijk en volkomen veilig antwoord op deze trend.

Dit treatment geeft het beste resultaat in kuurverband.

De eerste behandeling duurt 2 1/2 uur, de volgende 4 tot 6 behandelingen met tussenliggende periode van 7 tot 10 dagen duren 30 minuten.

 

Energizing Eye Treatment

 

Een weldaad voor vermoeide ogen. Laat Aveda producten de tere huid rond de ogen verzorgen met verkoelende maskers en revitaliserende producten op basis van planten- en bloemen-extracten welke donkere kringen doen verminderen. Deze behandeling is als supplement te boeken of als volledig treatment.

  

 

Ogen

Wenkbrauwen epileren
Wenkbrauwen verven
Wimpers verven

 

Harsen

Bovenlip
Kin
Hele gezicht
Oksels
Rug
Bikinilijn
Navellijn
Onderbenen
Bovenbenen
Onder- en bovenbenen

 

Massage (duur 25 min):

Rugmassage
Schouder/nek massage
Beenmassage
Gezichtsmassage
Of een combinatie van deze massages

 

Elektrisch epileren

Elektrisch ontharen is een uitstekende methode om voor altijd af te zijn van overbeharing.

Er wordt een dun wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een kleine en korte hoeveelheid energie wordt gegeven. Hierdoor wordt het haarzakje ( waar de haar in groeit) vernietigd zodat hier geen nieuwe haar kan groeien.

Het haar heeft verschillende groeifases waarin haren zich bevinden. Hierdoor kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn, voordat je helemaal van de ongewenste haargroei af bent.

Deze methode werkt ook voor wit- en grijs haar.

Het is een methode die al jaren bestaat en zich bewezen heeft!!!

In veel gevallen van ernstige overbeharing zal uw zorgverzekeraar het elektrisch ontharen vergoeden.

 

Verwijderen van Huidoneffenheden met de blend-methode.

Verwijderen van teleƫctianchasieen/couperose en spidernaevus:

Couperose is een veel voorkomend probleem. Het zijn bloedvaatjes die verwijd zijn en niet meer vernauwen. Veelal op wangen en neus, bij een dunne huid. Door de techniek 'coaguleren' toe te passen sluit het bloedvaatje, waardoor het er minder vurig uitziet. Het resultaat is een mooie egale huid.

Verwijderen van steelwratjes:

Steelwratjes, zijn bindweefsel oneffenheden op de huid. Veelal in hals, gelaat of op decollete, die u tevens door deze techniek kunt laten verwijderen.

Verwijderen van pigmentvlekken:

Na de overgang of bij het ouder worden kunnen er pigment vlekken ontstaan. Deze kunnen ontsierlijk zijn, vooral in het gelaat.

Verwijderen van milia`s:

Dit zijn propjes verhard talgvet en dit is zichtbaar als witte korreltjes op de huid. Door te werken met de blend methode wordt het talgvet weer vloeibaar en kan het lichaam dit weer zelf opruimen.

Verwijderen van Xanthelasma:

Dit is een ingedikte vet/talg verklontering in het bindweefsel van de huid. Zit meestal onder de ogen. Soms op het voorhoofd.

Verwijderen van verbindweefseling van zweetklieruitgangen:

Deze zijn te zien als witte spikkels onder de ogen. Dit kunnen verbindweefselingen van de zweetklier uitmondingen zijn.

Verwijderen van bloedblaartjes:

Het zijn kleine rode bultjes die in het algemeen niet echt groot worden. Het is een kluwen van kleine oppervlakkige bloedvaatjes, die als cosmetisch storend ervaren kunnen worden. Komen meestal voor op het decollete, gelaat, buik,rug, maar ook op armen en benen.

Verwijderen van bijzondere talgklierafwijkingen:

Dit is een zeldzame vorm van talg die gaat kristaliseren onder de huid. Meestel bij mensen die vroeger een ernstige vorm van acne hebben gehad.

 

Bruidsarrangement:

Het bruidsarrangement bestaat uit een gezichtsbehandeling of een huidverbeterend treatment, een proef make-up en het aanbrengen van de make-up op de trouwdag.

Met een gezichtsbehandeling of huidverbeterend treatment ziet je huid er op de trouwdag verzorgd uit. Voor het beste resultaat dient de behandeling ongeveer een week voor de trouwdag plaats te vinden. De behandeling kan evt. worden aangevuld met harsen van bovenlip en/of kin, het verven van wimpers en/of wenkbrauwen.
De proef make-up wordt uiteraard geheel volgens jouw wens aangebracht. Tenslotte word je op je trouwdag opgemaakt met de door jouw uitgezochte make-up.  Als cadeau krijg je ook nog een lipcolor mee die je zelf voor die dag hebt uitgezocht.