Submit to FacebookSubmit to LinkedIn

Algemene Voorwaarden Webshop  

WEBSHOP: onder webshop wordt hieronder verstaan, de webshop van Praktijk voor Huidverzorging, welke webshop te vinden is op www.ilsebaltussen.nl

Praktijk voor Huidverzorging: onder Praktijk voor Huidverzorging wordt hieronder verstaan de Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen gevestigd aan de Rijnenberghof, 6952HP te Dieren

Website:www.ilsebaltussen.nl

Telefonisch bereikbaar onder nummer:0313-427086/ 0649718294 Ingeschreven in het handelsregister met nummer: 09076991

BTW-identificatienummer: NL0947.67.282.B.01.n

1.

Toepassing

1.1

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die de Webshop aangaat met betrekking tot koop en levering van producten via onze webshop.

1.2

De Webshop behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd aan te passen.

   

2. 

Overeenkomsten/aanbiedingen

2.1

Alle prijsopgaven van de Webshop zijn vrijblijvend en gelden zolang de voorraad strekt. Alle genoemde prijzen zijn uitgedrukt in euro's, inclusief btw en exclusief verzendkosten.

2.2

Alle aanbiedingen van de Webshop zijn vrijblijvend en gelden zolang de voorraad strekt.

2.3

Er worden geen tegoedbonnen gegeven voor aanbiedingen van producten die uitverkocht zijn.

Het teveel betaalde bedrag word teruggestort of er wordt in overleg een ander product gekozen met verrekening van het bedrag.

Er is geen recht van levering als tijdens de bestelling onze leverancier het product niet meer levert.

2.4

Afbeeldingen en informatie worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven.

De klant dient er rekening mee te houden dat de getoonde kleur op de foto enigszins kan afwijken van de werkelijke kleur.

2.5

Het plaatsen van een verkeerde foto bij het bijbehorende product betekent niet dat het verkeerde product zal worden geleverd of dat het verkrijgbaar is tegen de prijs van het product waar de foto bij was geplaatst.

3.

Betalingen

3.1

Bij bestellingen via de internetsite kan op de volgende manieren worden betaald:

Betaling vooraf: De klant maakt het verschuldigde bedrag over naar:
Triodos Bank IBAN NR:NL26 TRIO 0391193392
t.n.v. E.D.M. Baltussen te Dieren, 
onder vermelding van het order-/factuurnummer, naam en adres waaronder is besteld.

3.2

Indien u met enige betaling in gebreke bent, is Praktijk voor Huidverzorging gerechtigd (de uitvoering van) de betreffende overeenkomst en daarmee samenhangende overeenkomsten op te schorten, dan wel te ontbinden.

3.3

Indien de prijzen voor de aangeboden producten en/of diensten stijgen in de periode tussen de bestelling en de uitvoering daarvan, bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden binnen tien (10) dagen na mededeling van de prijsverhoging door Praktijk voor Huidverzorging.

   

4.

Verzendkosten

4.1

Onze artikelen worden verzonden via Post.NL. Dit geschiedt onverzekerd. De verzendkosten zijn voor eigen rekening, bij bestellingen boven de € 55,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Tevens is het mogelijk om de artikelen aangetekend te versturen.

De extra kosten i.v.m. het aangetekend verzenden van de artikelen zijn voor rekening van de klant. Voor levering buiten Nederland gelden andere tarieven. Als u hier meer informatie over wilt, kunt u via de mail contact met ons opnemen.

Woont u in de buurt dan kan de bestelling, die via de website, via de mail of via de app is gemaakt, worden opgehaald of indien mogelijk dezelfde dag nog thuis worden bezorgt. Deze levering is gratis binnen een straal van 3 kilometer. 

4.2

De Webshop is op geen enkele manier verantwoordelijk voor zoekgeraakte artikelen als de klant er voor kiest dit onverzekerd te laten versturen.